Lolo írta:
A magyar neveidre lennék kíváncsi, a külföldi nevek használata (magyar regisztráló esetében) nem érdekel. Itt is csak a bmw szó miatt kaptam fel a fejem. Számomra e névválasztás egyfajta perverziót sejtet, persze lehet cinizmus is, vagy álca. Végül is a pókerban fő a rejtőzködés. Egyébként nem véletlenül tetszenek nekem az Esde lovak nevei. Aki mindig mindenhova külföldi hangzású névvel regel, annak bizonyára pl. a Wiro-dzserix név nyeri el inkább a tetszését. (De gustibus non est disputandum - idézném elnézően, bár valószínű, ez azért távolabb mutat. Vagy nem.

)
Az avatarod meg pont nem látszódik. A fentebbi belinkeléseiden se látszik, melynek oka részben az lehet, hogy kizárólag olyanokat tettél be, ahol még pertiban vagy, és a lapok letakarják a képet.
A bmw-001 esetében egy MS avatarból van kiszerkesztve a bálna farka. Van olyan olya nickem, ahol egy macska van a képen. Van olyan, amelyiken egy csaj van. Nekem teljesen minden, hogy mit gondolnak rólam; csak az a lényeg, hogy félreismerjenek

Nagy előny, ha félreismernek, nagy előny, még nagyobb, ha lenéznek. Pókerben nagyon fontos az első benyomás. Ez az, ami megragad a játékosban és sokkal könnyebben ivódik be, mint ahogy szabadulni tud tőle. Ezért fontos az is, hogy az elején milyen lapokat mutatsz, mert ebből vonják le a következtetést. De fontos a sztereotipikákra is építeni, mert amig nem mutatsz lapot, addig is valami képet muszáj mutatnod magadról... Na ez utóbbira jó egy jól megválasztott nick vagy avatar.